Velmi zajímavé názory o křesťanství a jiných vírách. Je křesťanství spása lidstva? Dozvíte se na mém blogu.

splendet ut aurum-Zlato se rozšiřuje, Zlaťáci hlásí expanzi

19. 8. 2018 23:10
Rubrika: Nezařazené | Štítky: Goldové , křesťanství , svatba , Hospodin

Milý hospodine, jsem rád, že tvoříš zázraky. Jeden ze zázraků je, že bratr v pánu Z.G. se stane otcem. Jelikož konzervativní křesťané neuznávají antikoncepci, nebylo to překvapení. Mrdali, pardon sbližovali se s hospodinem skrze jejich upocená těla pravidelně. Já jim toto samozřejmě přeju, doufám, že budu pozvaný na křtiny a hlavně posléze na veselici. Vysvětím i jejich faru. Vezmu si fáru a vysvětím jim faru. Já, jelikož patřím k druhé straně společnosti, antikoncepci zbožňuji. Je to naprosto božský zázrak!! 

Druhá věc je ta, že můj milý bratr v pánu M.G. se bude ženit. Jeho budoucí manželka je prý starší 13 let, což je fajn. Je to milé překvapení a na tomto lze vidět, že bůh (dle starého zákona raději hospodin) je milostiv a přeje i takových zbloudilým duším jako je M. G. Je to opravdu milé, ale bojím se, aby to náš bratr zvládl, aby zvládl sbližování s hospodinem. Asi to nebude jako v knížkách z 90 let.: "bejbe mer-dat, mer-dat", průběh bude jistojistě jiný. Doporučuji sestře při tomto sbližování, hospodinův dar vzít do úst. Tak jako berou Ježišovo tělo a pijou jeho krev. Průběh bude stejný a parafráze z nového zákona budou taky jistě sděleny. "O bože, udělej mě šťastným/šťastnou". Bratru M.G. doporučuji použít jeho "semitský nos", ten bude stát vždy na jeho straně, vždy bude stát a účinné to bude stejně. 

Proto jsem se dneska celou mši modlil za tyto dva bratry, kteří jdou správně ve šlépějích našeho hospodina a rozšiřují rod, který nese ve znaku zlato. Tak cenný drahý kov. 

Zobrazeno 622×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz